Ontmoet Funda

Benieuwd wat collega's doen bij MGD? Maar ook vooral hoe ze het zelf vinden? Funda: “Bij MGD krijg je de ruimte om te groeien en de mogelijkheden om echt van betekenis te zijn in de samenleving.”

Stel jezelf eens voor...

Naam: Funda Cetokoluk   
Functie: medewerker Burgerzaken
Carrière bij MGD: begonnen in 2022 en werkt sindsdien bij de afdeling Burgerzaken.

Wat doe je als medewerker Burgerzaken?

“Van paspoorten tot huwelijken en echtscheidingen: ik regel het allemaal. Een saaie kantoorbaan? Echt niet! Je bent midden in de samenleving bezig. Onze functie omvat verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan het afgeven van paspoorten en rijbewijzen tot het verwerken van geboortes, huwelijken en echtscheidingen. Het is zeker niet enkel administratief; je bent echt in contact met de inwoners en hun vragen.”

Wat vind je het leukste in je werk?

“Je kunt echt van betekenis zijn in de samenleving. Je bent betrokken bij mensen in verschillende levensfases en dat geeft enorm veel energie. Het is fijn om iedereen te helpen bij het regelen van niet-alledaagse zaken."

Waar kijk je met trots op terug?

“Het is voor mij een grote persoonlijke ontwikkeling geweest om te starten in deze functie. Door echt in gesprek te gaan met mensen, hoop ik het verschil te maken. Iedereen heeft andere vragen, dus de standaard procedures probeer ik iedere keer op een gepaste manier uit te leggen. Ik wil graag dat iedereen zich echt geholpen voelt bij vragen of onduidelijkheden.”

Verbinden of vernieuwen?

“Heel duidelijk: verbinden. Ik kijk altijd naar de persoon. Hoe kan ik diegene het beste helpen op dat moment? We zijn allemaal anders, dus ik pas me daar graag op aan.”

Waarom MijnGemeenteDichtbij?

“Bij deze werkgever krijg je enorm veel vertrouwen. Ik ben erg dankbaar voor het vertrouwen dat ik heb gekregen van mijn manager. Dit was een belangrijke factor om bij MijnGemeenteDichtbij te komen werken. Ze geloven in je en je krijgt alle kansen om te groeien.”

Meer weten?