Onze verhalen

Benieuwd naar hoe het is om bij ons te werken? Lees hier verhalen van onze collega's!

Myrthe Peijnenburg - Financieel Procesbeheerder

Het leuke aan werken bij MijnGemeenteDichtbij is de samenwerking met alle verschillende vakgebieden binnen onze gemeenten! De gemoedelijke sfeer op de werkplek is één van de leuke dingen aan werken bij MijnGemeenteDichtbij. In mijn functie leg ik de verbinding binnen ons team Financiën en Administratie, waardoor mijn functie erg divers is en geen dag hetzelfde is.

Mathijs Moors - Teammanager

MijnGemeenteDichtbij is een jonge, energieke en behulpzame organisatie waar ik elke dag graag voor kom werken. Hopelijk wil jij samen met ons de organisatie nog wat leuker maken!

Mark de Saire - Medewerker Financiële Administratie

Fijne collega’s en een prettige werkomgeving zijn enkele redenen waarom ik werk bij MGD. Vanuit huis of op kantoor werken, allebei is op een bepaalde manier goed. In mijn rol heb ik redelijk wat contacten met collega’s uit verschillende teams, maar ook verschillende werkzaamheden die geheel zelfstandig gedaan kunnen worden. Een goede mix!

Renske van Ravenstein - HR Adviseur

Werken bij MijnGemeenteDichtbij betekent voor mij ruimte. Ruimte om mogelijkheden te pakken, te ontwikkelen en te doen waar ik blij van word. Maar ook om mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen. Er kan heel veel, het is aan mij om daar iets mee te doen. Zo kan ik deelnemen aan leuke projecten als projectlid of projectleider. Mijn collega’s staan altijd klaar en de sfeer is erg goed. Na bijna tien jaar in deze organisatie heb ik nog steeds genoeg uitdagingen!

Tom Classens - Medewerker Duurzaamheid

Werken voor MGD staat garant voor veel afwisselend werk. Twee verschillende gemeentes met eigen wensen en ideeën zo slim mogelijk ondersteunen in de uitvoering, een leuke uitdaging! Je staat er gelukkig niet alleen voor, want door de aanwezige kennis is er altijd wel iemand die je verder kan helpen. Kenmerkend voor MGD is het laagdrempelige contact tussen de collega’s en de drive om verder te komen.

Tom Classens Medewerker Duurzaamheid

Demi Jordans - Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Onze organisatie ligt midden in Nationaal Landschap Het Groene Woud. Als adviseur ruimtelijke ontwikkeling geeft dit een extra dimensie aan de vele ontwikkelingen die zich afspelen in het buitengebied. Wat werken bij MGD aantrekkelijk maakt is dat je voor een ambtelijke fusieorganisatie werkt. Je werkt dus in feite voor twee (relatief kleine) gemeenten. Dit maakt het werk extra divers en veelzijdig. Daarnaast krijg je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en staat collegialiteit voorop.

Demi Jordans Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling